Vámosi Attila

Ügyvezető igazgató

Életrajz

1975-ben született Székesfehérvárott. A győri Széchenyi István Főiskolán végzett 1996-ban gépészmérnökként. A diploma megszerzése után a VT Informatika Kft-nél-, majd 1997-től a Videoton Holding Rt. Fejlesztési Osztályán dolgozott.
2000-ben visszatért a VT Informatika kft. Célgép üzletágához, mint fejlesztőmérnök, később mérnökség vezető, végül 2006-tól üzletágvezető.
Vezetése alatt 2011-ben alakult az üzletág önálló céggé. Azóta a gyártásautomatizálással foglalkozó VT ASYST Kft ügyvezető igazgatója. A VT ASYST Kft. egyedi, célspecifikus kialakítású gyártó eszközöket, összeszerelő gépeket, robotcellákat, tesztelő berendezéseket készít saját tervek alapján.
A VT ASYST Kft.-n kívül a hasonló profilú szerbiai VT ASYST SRB. d.o.o. ügyvezetője, valamint a győri székhelyű Tipa Kft. társ-ügyvezetője is.

„20 éve ugyanazt csinálom. Célgépeket építek. Manapság több bennük a robot, meg a szervo, de a lényeg ugyanaz. Kis túlzással ugyanaz az asztalom és szerencsére a kollégáim jelentős része is változatlan.”