Karrier

Videoton – Kezdj nálunk és bármi lehet belőled!

Vállalatunk számos munkakörben és helyszínen várja a jelentkezőket.

Miért dolgozz a VIDEOTON-nál?

A több mint 80 éves múlttal bíró VIDEOTON 1991-ben került magánkézbe és mára nem csak az ország, de az egész régió egyik meghatározó ipari nagyvállalata lett. Nem csak az egyik legjelentősebb elektronikai szerződéses gyártó (EMS), hanem Közép-, Kelet-Európa egyik legnagyobb helyi autóipari beszállítója is egyben. Évente átlagosan 4-6 milliárd forintot fordított fejlesztésekre, 2018-ban azonban több mint 12 milliárdot ruházott be.

A VIDEOTON biztos pénzügyi helyzetéből és stabil piaci pozíciójából fakadóan hosszú távú munkalehetőséget kínál. A cégcsoport lehetőséget biztosít munkavállalói számára képzéseken való részvételre, így támogatja dolgozói továbbképzését valamint továbbtanulását is.

A vállalatcsoport méretének és tevékenységei sokszínűségének köszönhetően lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazottak cégcsoporton belül egyéniségüknek és kompetenciájuknak megfelelő pozíciót tölthessenek be.

Teljes egészében hazai tulajdonú cég vagyunk. Tudásunkat, kompetenciánkat nem kaptuk, hanem felépítettük. A VIDEOTON minden funkciót itthon végez, amire a világban a versenyképességhez szükséges. Ha nálunk dolgozol, bármi lehet belőled.

Gyakornoki program a VIDEOTON-ban

- interjú Dina Koptleuovaval

Dina Koptleuova a Dunaújvárosi Egyetem harmadéves hallgatója, jelenleg a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretein belül nálunk bővíti gyakorlati ismereteit a VIDEOTON Autóelektronika Kft. beszerzési osztályának munkatársaként. Dinával az itt töltött időről és tapasztalatairól beszélgettünk.