Minőségügyi szolgáltatások és tanácsadás

Minőségügyi, környezetirányítási és energiahatékonysági szolgáltatások és tanácsadás.

Tevékenységi területünk lefedi a teljes minőségirányítási- és környezetirányítási rendszerek kiépítésével, bevezetésével és működtetésével kapcsolatos összes tevékenységet. A tanácsadói tevékenységen kívül rendszeresen indítunk különböző minőségirányítási és környezetirányítási témaköröket érintő gyakorlati és elméleti képzéseket is.

Eddigi tevékenységünk során több, mint 40 szervezet irányítási rendszerét építettük ki, vagy nyújtottunk segítséget a kialakításban azon a szinten, amely – többnyire az autóiparban tevékenykedő – vállalatokkal szemben támasztott szabványi követelményeknek és vevői elvárásoknak megfelelt. A felkészített vállalatok tevékenységi köre a műanyag és fém alkatrészek gyártásától az elektromos és mechanikai szerelésen keresztül a különféle szolgáltatásokig terjed (lásd referenciák.)

Főbb tevékenységi területeink:

  • minőségirányítási(ISO 9001, IATF 16949,, környezetirányítási (ISO 14001) és ISO 50001 energiairányítási rendszerek kialakítása és alkalmazása
  • képzések (vállalati belső auditor- IATF 16949, VDA 6.3,ISO14001 és ISO 50001, SPC, APQP-CP, PPAP, FMEA, MSA, …), kapcsolódó technikák és támogató eszközök (Global 8D, 5W+2H, 5S, Benchmarking, …)
  • auditálások(rendszer és folyamat)