Miért a Videoton?

A VIDEOTON közel 20 gyártó és szolgáltató tagvállalata komplett megoldást tud nyújtani az autóipar, a háztartási gépipar és az ún. ipari alkalmazások terén üzleti partnerei számára.

További szolgáltatások

A vállalat mindent átfogó gyártási szolgáltatásai az alkatrész-előállítástól a végszerelésen át a legyártott termékek szállításáig és disztribúciójáig terjednek.

A Videoton magasan képzett mérnöki csapata támogatni tudja partnereit széles körű tervezési és mérnöki szolgáltatásaival, beleértve ebbe a partner új termék kifejlesztésére irányuló projektjének korai szakaszában történő  részvételt, illetve az új termék teljes körű gyártásba vitelét is.

Gyártáshoz köthető tevékenységek

 A gyártáshoz közvetlenül köthető tevékenységeken kívül a Videoton további szolgáltatások széles skáláját kínálja azon cégek számára, akik vagy már jelen vannak a régióban, vagy beruházni készülnek.

Szolgáltatási csomagjaink magukba foglalják

  • a magyarországi és bulgáriai ipari parkjainkban levő ingatlanok bérbeadását,
  • a HR, logisztika, munkaerő-szállítás, létesítmény-menedzsment, minőségirányítás és vonalkód rendszerek területén nyújt szolgáltatást mind az ipari parki bérlők, mind az ipari parkon kívüli cégek számára.