Pálca Levente

Ügyvezető igazgató,
VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.,
KVEP Kft.

Életrajz

1981-ben született Miskolcon. 2004-ben okleveles közgazdászként végzett a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. 2008-ban mérlegképes könyvelő szakképesítést szerzett. A Miskolci Egyetem Vállalkozáselmélet- és Gyakorlat Doktori Iskolájának abszolvált Ph.D. hallgatója. Tudományos munkájában az egyéni siker tényezőivel foglalkozik személyiségpszichológiai megközelítésben. Szakmai tapasztalatát több hazai cég gazdasági vezetőjeként és ügyvezetőjeként szerezte. 2008-ban csatlakozott a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.-hez, ahol gazdasági igazgató pozíciót töltött be. A kaposvári menedzsment irányítása alá tartozó KVEP Kft.-nek 2014-ben lett ügyvezető igazgatója.
2015-től VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. hármas, majd 2017. januárjától pedig a kettős ügyvezetésének egyik ügyvezető igazgatójaként Fábián Balázzsal megosztva irányítja a kaposvári és marcali tagvállalatot. Hozzá tartoznak a gazdasági ügyek, a treasury ügyletek, a cégvagyon kezelése és a beszerzés. A HR-rel, a termelő üzemekkel, a logisztikával és a minőségirányítással kapcsolatos döntéseket közösen hozzák.
Két gyermekével és feleségével él, szabadidejében fontos szerepet tölt be a sport, azon belül is a triatlon és a kosárlabdázás, többszörös Ironman.