Badacsonyi Gyula

Hatékonyság Elemzési Főmérnökség, Igazgató

Életrajz

1979-ben végzett a Nehézipari Műszaki Egyetemen, Miskolcon, gépészmérnökként gépgyártás technológiai szakirányon. VTEV Rádiógyárban helyezkedett el gyártásfejlesztő mérnökként. Forgácsoló technológiákkal, mérési technológiákkal foglalkozott, később kezdetben gép és műszerberuházásokkal, majd létesítmény beruházásokkal is.
Az állami nagyvállalati struktúra megszűnése után a rendszerváltás és privatizáció idején az EKG Kft. Philips RCD üzemében elektromechanikai gyártási projektjében vett részt termelésirányítási feladatokban.
1994 évben került a Holding központba beruházási főmérnökként, VIDEOTON beruházási projektek mellett fő feladatként az IBM projektek létesítményeinek megvalósítását irányította Székesfehérváron és Veszprémben.
Jelenleg hatékonyság elemzési főmérnökként dolgozik, mellette továbbra is foglalkozik fejlesztési és beruházási projektekkel.
Műszaki létesítményüzemeltetéssel foglalkozó Pannonfacility Kft.-nek és a VIDEOTON Oktatási Központot (VOK) üzemeltető VIDEOTON Üzletközpont Kft.-nek is ügyvezetője.