Styaszni Gyula

Ügyvezető igazgató

Életrajz

1977-ben született Budapesten. Budapesti Szent István Gimnázium befejezése után 2001-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karán a Robot irányítások és azon belül Gépi látás főszakirányon és Vállalatirányítás mellékszakirányon.
2001-ben kezdett projekt mangerként dolgozni a VIDEOTON Holding központjában. 2004-ben a London Business School executive programján vett részt, majd a Holding üzletfejlesztésen igazgatóként dolgozott. 2005-től a Videoton német-magyar PCB gyártó joint venture-ben a német executive ügyvezető mellett a Videoton által jelölt társügyvezető volt. 2006-tól a VT Preciziós, majd 2012-től a VT ES Kft. ügyvezetője.
VT ES Kft. kis és közepes sorozatú végtermék szereléssel és kapcsolódó fémmegmunkálással, festéssel illetve ipar 4.0 rendszerek fejlesztésével valamint barcode rendszerek disztribúciójával foglalkozik. A VT ES vevői bázisában / árbevételében a vállalatcsoporton belül legnagyobb hányada van amerikai és európai sikeres start-up cégeknek és projekteknek.