Herbay Dávid

Ügyvezető igazgató

Életrajz

1985-ben született Székesfehérváron, de családjával rövidesen Budapest környékére költöztek. 2009-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Karán diplomázott. Tanulmányai során kettős diploma program keretében 2 évet a francia ENSAM egyetemen töltött, így ennek az egyetemnek a gépészmérnöki oklevelét is megszerezte. Tanulmányai mellett számos vállalkozásnál tett szert tervezési és projektvezetési tapasztalatra. Tárgyalási szinten beszél franciául és angolul.
2009 tavaszán visszatért Székesfehérvárra, a VIDEOTON HOLDING ZRt. fejlesztési osztályán helyezkedett el gépészmérnökként. Az év őszén az akkori ügyvezető invitálására csatlakozott a VT Precíziós Kft. csapatához projektmenedzserként. 2011-2013 között a Budapesti Corvinus Egyetem posztgraduális képzésében mérnök-közgazdász diplomát szerzett. 2014-től általános igazgatóhelyettes lett. A VT Precíziós Kft. ügyvezetője 2016-tól.
Feleségével és három gyermekével Székesfehérváron él. Szabadidejét családjával, fallabdázással és a ház körüli tennivalókkal tölti.