Duális képzéseink

Duális képzés a VIDEOTON HOLDING ZRt.-nél

A VIDEOTON Holding ZRt. az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral, a Budapesti Corvinus Egyetemmel, a Pannon Egyetemmel és a Dunaújvárosi Egyetemmel közösen 2022. szeptembertől az alábbi szakokon indít duális képzést:

  • Villamosmérnök
  • Műszaki menedzser
  • Gazdálkodás és menedzsment
  • Gépészmérnök
  • Vegyészmérnök
Mi is az a duális képzés?

A duális képzés keretében lehetőséged van arra, hogy megszerzett elméleti tudásodat azonnal átültesd a gyakorlatba, mivel az egyetemi évek alatt már az első félévtől kapcsolatban vagy az általad kiválasztott vállalattal.

Az egyetemi időszakon felül a vállalatnál is releváns időt töltesz, mint duális hallgató, ahol az adott szakmához szükséges elméleti, és egyetemi gyakorlati tudnivalóval megismertetnek. A tanév során pedig a VIDEOTON szakemberei megmutatják Neked, hogy az egyes tantárgyak keretében megszerzett tudást, hogyan használd a gyakorlatban. Ez alatt az időszak alatt lesznek olyan oktatási napok, amikor duális képzésben részt vevő gyakornokként a VIDEOTON vállalatcsoportnál magad is megfigyelheted szakterületedhez kapcsolódó munkafolyamatokat, és részt vehetsz különböző projekt jellegű feladatok megoldásában, egy-egy munkafázis megvalósításában.

Duális képzésben résztvevőként tanulmányaid befejezése után olyan gyakorlatorientált tudás birtokában leszel, mely lehetőséget teremt arra, hogy ne teljesen pályakezdőként lépj be a munka világába.

Mit várunk el a hozzánk jelentkezőktől?

Érvényes felvételi jelentkezést az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Pannon Egyetem vagy a Dunaújvárosi Egyetem duális szakára
Érdeklődést, pozitív hozzáállást, nyitottságot, kezdeményezőkészséget
Képességet a csapatmunkára
Kimagasló műszaki és / vagy közgazdasági érdeklődést
Kommunikációs szintű angol nyelvtudást

Hogyan tudsz hozzánk jelentkezni?

A VIDEOTON Holding ZRt., az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Pannon Egyetem és a Dunaújvárosi Egyetem által közösen indított duális képzésre történő jelentkezés az oldal tetején lévő JELENTKEZEM gombbal lehetséges.

A jelentkezés során az alábbi dokumentumokat kérjük feltölteni:

Magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél
A harmadik év végi és a negyedik év féléves tanulmányi eredményeit igazoló bizonyítvány másolata VAGY érettségi bizonyítvány
Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata (amennyiben van)

Hogyan zajlik a felvételi eljárás?

A duális képzésre beérkező jelentkezéseket a tanulmányi átlag, illetve szakmai szempontok figyelembe vételével bíráljuk el.

A jelentkezők dokumentumainak értékelését követően az általunk legjobbnak tartott jelentkezőket egy Kiválasztási Napra hívjuk meg, ahol különböző tesztek kitöltésében, csoportos feladatokban, valamint személyes felvételi interjúkon vesznek részt.

A céges felvételi eljárás részét képező Kiválasztási Nap időpontja 2022 májusban, júniusban várható. A pontos időpont később kerül meghatározásra, melyről minden jelentkezőt értesíteni fogunk.

A felvétel akkor sikeres, ha a céges elvárásoknak és az egyetemi követelményeknek egyaránt megfelelsz.

A vállalati felvételi eljárás eredményéről 2022. június 30-ig értesítést küldünk minden hozzánk jelentkező jelöltnek.

Jelentkezési határidő

A jelentkezési határidő a következő tanévre 2022. május 13.

További adatok a duális képzésre vonatkozóan

Duális alapképzési szakokra meghirdetett helyek a VIDEOTON vállalatcsoportnál 2022-tól:

Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar

villamosmérnök
gépészmérnök
műszaki menedzser

Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus

gazdálkodás és menedzsment

Pannon Egyetem

gépészmérnök
vegyészmérnök

Dunaújvárosi Egyetem

gépészmérnök
műszaki menedzser

A duális képzés részét képező vállalati gyakorlati képzés helyszíne a VIDEOTON Vállalatcsoport székesfehérvári telephelye: Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

Duális képzés a Videoton-nál

Duális képzés a Videotonnál 2021-2022

Kapcsolat

Email: hr@videoton.hu

Telefonszám: 36 22/533-311