VIDEOTON Oktatási, kulturális és sportközpont

2018.03.29.
2019.06.12.
A VIDEOTON Oktatási, Kulturális és Sportközpont (VOK) legendás sportesemények, vállalati összejövetelek, kulturális programok tanúja már évtizedek óta és ma is rendíthetetlenül szolgálja a VIDEOTON csoport dolgozói mellett a város lakóit, vállalkozásait.

A 2000-es években új lendületet vett az addig is népszerű VOK, így mára újra megtalálta a helyét a vállalatcsoporton belül, sőt új szerepet vállalva sokrétűen szolgálja mind a környéken élőket, mind pedig Székesfehérvár városát.

A VIDEOTON Oktatási Központ saját maga biztosít, illetve szervez sportolási lehetőségeket: 14 asztal várja a pingpong szerelmeseit, két ketrecfoci pálya bérelhető – a sport mellett akár szülinapi gyermekzsúrokra is –, és minden nap rendelkezésre áll a sportcsarnok egy kis focira vállalatok, baráti társaságok számára. Emellett a Videoton a Dolgozókért Alapítvány is többféle sportolási lehetőséget biztosít a tagvállalatok dolgozói részére. Így ők díjtalanul használhatják a kondicionáló termet, illetve részt vehetnek a női torna különböző foglalkozásain: aerobic, basic aerobic, gerinctorna, jóga.

A sportesemények mellett számtalan rendezvényt szervez, illetve fogad be az év során a VOK. A Videoton Dolgozókért Alapítvány szervezésében évről évre visszatérő esemény, az asztalitenisz verseny, a Videoton Foci Bajnokság, és a Mikulás Cirkusz, valamint a kétévente szervezett Nyugdíjas Találkozó. Sokan bérbe veszik a termeket kiállítások, vásárok, sport-, vagy kulturális események lebonyolításához.

A színházteremben számos vállalati összejövetel bonyolítható le, gyakorlatilag komplex szolgáltatást tud nyújtani a VOK, akár továbbképzésekről, csapatösszetartásról, vagy vállalati sportnapról, üzleti fórumokról, kiállításokról legyen szó.