Modern Gyárak Éjszakája – a VIDEOTON is megnyitotta kapuit

2021.11.15.
2021.11.16.
A VIDEOTON immár 4. alkalommal vett részt az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozaton, amelynek célja, hogy az érdeklődő számára kézzelfogható közelségbe hozzák a Magyarországon zajló technológiaváltást.

A 38 látogató idén az elektronikai gyártással foglalkozó VIDEOTON EAS Kft. legújabb, 2019-ben átadott elektronikai gyáregységét tekinthette meg. A 20 000 négyzetméret alapterületű, modern létesítményben közel 1000 munkavállaló dolgozik.
A három turnusban érkező vendégek a VIDEOTON vállalatcsoportot bemutató prezentáció után betekintést nyerhettek például LED-es világítási rendszerek, fűtő- és szellőző berendezések, vasúti alkalmazások, épületgépészeti megoldások, okos otthon termékek gyártási folyamataiba.

A rendezvény nem titkolt célja volt továbbá, hogy a fiatalok kedvet kapjanak a 21. századi körülményeket látva az ipari munkavállaláshoz, ezért a vállalatcsoport humán erőforrásmenedzsmenttel foglalkozó tagvállalata, a PannonJob Kft. jóvoltából az érdeklődők a cégcsoport nyitott pozícióiról is tájékozódhattak.