Kiemelt Exportőr lett a VIDEOTON

2022.06.29.
2022.07.19.
2022. június 27-én a Külgazdasági Értekezlet nyitórendezvényén Szijjártó Péter Külgazdasági és Külügyminiszter és Sinkó Ottó, a VIDEOTON HOLDING ZRt. társ-vezérigazgatója aláírták azt a megállapodást, amellyel a VIDEOTON is csatlakozott a 40 hazai, exportorientált vállalathoz, amelyek a 2019-ben útjára indított Kiemelt Exportőr Partnerségi Program résztvevői.

A Program alapvető célja szoros együttműködés kialakítása a kifejezetten magyar tulajdonú, a hazai exporthoz jelentős mértékben hozzájáruló vállalatokkal, és a partnerség jelzi a vállalatok külpiaci tevékenységének elismerését, illetve annak további ösztönzésére törekszik.

A Külgazdasági Értekezlet második napján Schnaider Dávid, a VIDEOTON HOLDING ZRt. üzletfejlesztési igazgatója tartott prezentációt a vállalatcsoport eredményeiről, külpiaci stratégiájáról a meghívott külgazdasági attasék számára.

A VIDEOTON vállalatcsoport 9 magyarországi, és 2 külföldi (Bulgária és Szerbia) telephellyel rendelkezik, és árbevételének 70%-a exportból származik.