Vörösné Szabó Laura Senior projekt manager

 

Vállalatunk számos munkakörben és helyszínen várja a jelentkezőket.

Bemutatkozás

Tagvállalat

VIDEOTON HOLDING ZRt.

Mióta dolgozik a Videoton-nál?

1998

Jelenlegi beosztása

senior projekt manager

Munkájáról

Laura 1998-ban csatlakozott a VIDEOTON Holding csapatához, előbb projekt koordinátorként, később projekt manager-ként az akkor alakuló Központi Beszerzési Igazgatósághoz. Fő feleadatuk a teljes magyarországi beszállítói bázis feltérképezése volt, mely megalapozta a VIDEOTON Tagvállalatok beszállítói bázisát. Laura ezen belül a beszállítók felkutatásáért, árajánlatkérésekért, ezek kiértékelésért, a beszállítók kiválasztásáért, éves ártárgyalások lebonyolításáért felelt. Munkakörébe tartozott a beszállítói fórumok szervezése, kapcsolattartás a megyei kamarákkal, beszállítói auditok, előbb csak Magyarországon, később európai partnerek kapcsán is.

2004-ben senior projekt manager-é léptették elő, amikor a vállalatcsoport vezetősége összevonta egy telephelyre az elektronikai gyártást, és ezzel párhuzamosan a Központi Beszerzési Igazgatóságon belül létrehozta a stratégiai elektronikai beszerzést. Ez egy teljesen új terület volt a számára, illetve ezzel párhuzamosan a távol-keleti piacokat, gyártókat és disztribútorokat is fel kellett térképeznie. 2010-től a 15 fős stratégiai Beszerzési Igazgatóságot vezette mint beszerzési igazgató. Meghatározta a célkitűzéseket, stratégiákat, nyomon követte azok megvalósítását. Szülési szabadsága alatt –a gépészmérnöki diplomája mellé- megszerezte a minőségirányítási szakmérnöki végzettséget is. 2016-ban az Üzletfejlesztési Igazgatóságra tért vissza, mint senior projekt manager, ahol elsősorban a stratégiai partnerekkel tartja a kapcsolatot, felügyeli a futó projekteket, a kapacitáslekötéseket ellenőrzi, meghatározza a gépberuházások szükségességét. Munkájában mindig a vevői elégedettséget tartja szem előtt, és a win-win helyzetek kialakítására törekszik.

A vállalatcsoport sokszínűségéből adódóan számos technológiát ismerhetett meg (a műanyag fröccsöntéstől kezdve a fémmegmunkáláson és stancoláson át a NYÁK beültetésig), de leginkább az motiválja, hogy rengeteg különböző tárgyaláson vehet részt, gyakran egészen magas szinten képviselt partnerekkel, a legkülönbözőbb – adott esetben akár extrém- helyzetekben. Munkája rendkívül sokrétű, és ennyi év után is sokat tud tanulni a szakmailag elismert, felkészült vezetőktől, kollégáktól.