Év beszállítója díjat kapott a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. a 3M-től

2021.04.28.
2021.04.28.
Műanyag fröccsöntés kategóriában ÉV BESZÁLLÍTÓJA elismeréssel jutalmazta a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.-t a 3M. A 2005-re visszanyúló szoros együttműködés során a VIDEOTON kaposvári tagvállalata közel 2,5 milliárd terméket fröccsöntött és szállított az amerikai székhelyű vállalat számára.

Az idén 50 éves évfordulóját ünnepcő tagvállalat az elmúlt évek alatt rendkívül versenyképes teljesítményt nyújtott az alkatrészellátás biztosításában. Az általuk szállított műanyag egységek speciális kilégző szelepes maszkok szűrőberendezéseibe épülnek be és kiemelten a tavalyi év termelési teljesítményének maximalizálásával nagymértékben hozzájárultunk a 3M egészségügyi területének / divíziójának támogatásához és vele együtt a covid-járvány elleni küzdelemhez.

Az amerikai nagyvállalat a díjjal azokat a kulcsfontosságú beszállítókat ismeri el, akik reakciókészségükkel, üzleti lépéseikkel hosszútávon fenntartható beszállítói kapcsolatokra törekednek. A 3M ezt a növekedést azokkal a partnereivel kívánja megvalósítani, akikre jellemzőek mind a magas szintű szállítási megbízhatóság, az innovatív technológiai megoldások mind a globális beszállítói irányultság.

"Nagy öröm számunkra, hogy a 3M is elismeri a munkánkat és nekünk ítélte a legjobb beszállítónak járó díjat. Ez azt mutatja, hogy folyamatosan kiváló minőségű alkatrészeket kínálunk és megfelelő üzleti folyamatokkal dolgozunk. Úgy gondolom, hogy a 15 évet meghaladó együttműködésünk túl mutat a hagyományos értelemben vett vevő-beszállítói kapcsolaton, éppen ezért is vagyunk nagyon büszkék az elismerésre." – mondta Fábián Balázs, a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. ügyvezetője a 2021. április 27-én tartott virtuális ünnepségen, és megköszönte az elismerést Giosuè Salomone-nak az EMEA fröccsöntés kategória beszerzési vezetőjének és az egész 3M csoportnak.