A VIDEOTON is megnyitotta kapuit

2019.11.25.
2019.11.25.
A VIDEOTON cégcsoport három tagvállalatával idén is részt vett a Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozaton: székesfehérvári telephelyünkön a VIDEOTON EAS Kft., Kaposváron a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft., míg Marcaliban a VIDEOTON Battery Technologies Kft. nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

A három vállalatnál összesen 138 fő ismerkedett meg a VIDEOTON csoport tevékenységével és a vállalatok működésével, majd a prezentációkat követően gyárlátogatáson vettek részt. A VIDEOTON EAS Kft. esetében ez a cégcsoport legújabb gyártóüzemét jelentette, amelyet 2019. tavaszán adtak át, és ahol a legmodernebb technológiákkal készül havi közel 1,2 millió elektronikai alkatrész, termék. Somogy megyében az éjszakai vendégek betekintést nyertek a műanyag feldolgozó, a késztermék és az akkumulátor szerelő üzemeinkbe is.

A Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozat célja, hogy minden érdeklődő számára kézzelfogható közelségbe hozza a Magyarországon zajló technológiaváltást, és az automatizálásban élen járó üzemek megnyitása lehetővé teszi, hogy a vállalatok találkozzanak potenciális partnerekkel, tapasztalatokat cseréljenek egymással, a fiatalok pedig kedvet kapjanak akár az innovációhoz, akár a 21. századi körülményeket látva az ipari munkavállaláshoz.