Kurcsiné Hadnagy Zsuzsanna

VIDEOTON Metal Kft. - Pénzügyi ügyintéző

A jelenlegi válságos időszakban sokan nem tudják, hogy mit hozhat számukra a holnap. Mi hiszünk abban, hogy az ember az igazi érték, ezért hozta létre a VIDEOTON a Kezdd újra biztos helyen! – programot, amelynek keretein belül egy biztonságos teret biztosítunk az álláskeresőknek. A programban résztvevők nem egy konkrét állásra jelentkeznek, hanem szerteágazó tevékenységünknek köszönhetően közösen megkereshetjük a hozzájuk legjobban passzoló pozíciót a vállalaton belül.

Kurcsiné Hadnagy Zsuzsanna a Kezdd újra biztos helyen! – programunk keretén belül találta meg a számítását a VT Metal Kft-nél, mint pénzügyi ügyintéző. Zsuzsát a programban és az új munkahelyén szerzett tapasztalatairól kérdeztük.

  • Mivel foglalkoztál, mielőtt a VIDEOTON-hoz kerültél?

Korábban Móron egy fuvarozó cégnél dolgoztam 15 évig, ott többnyire könyveléssel foglalkoztam, később kaptam egy jó ajánlatot itt, Székesfehérváron, ahol 6 évig HR ügyintézőként dolgoztam. Ezután találtam rá a VIDEOTON-ra.

  • Hol találkoztál a Kezdd újra biztos helyen! – programunkkal?

Egy Facebook hirdetésben figyeltem fel a lehetőségre. Aktív álláskeresőként már több helyre is jelentkeztem, legtöbbször visszajelzést sem kaptam, ezért úgy gondoltam, hogy egy olyan nagy cégnél, mint a VIDEOTON több lehetőségem adódhat, ezért jelentkeztem.

  • Székesfehérváron több nagy gyártó cég is működik és keres folyamatosan új munkaerőt. Mi keltette fel az érdeklődését a VIDEOTON-ban?

Nem volt különösebb oka azon kívül, hogy a VIDEOTON-t már gyerekkorom óta ismerem, a többivel ellentétben már élt egy általános kép a fejemben a vállalatról.

  • A Kezdd újra biztos helyen! – program több szempontból is eltér a megszokott felvételi eljárástól. Hogyan zajlott a kiválasztás folyamata?

Beadtam az önéletrajzomat, majd nem sokkal később – nagyjából 2 nap után – megcsörrent a telefonom: interjúra hívtak! Mivel nem egy konkrét állásra jelentkeztem, tulajdonképpen először csak egy beszélgetésre invitáltak, hiszen több területen is rendelkeztem releváns szakmai tapasztalattal. Az interjú után ajánlották fel számomra a hozzám leginkább passzoló nyitott pozíciót, én pedig örömmel elfogadtam.

  • Hogy érzed, beváltak a számításaid?

Igen, szerencsére engem itt mindenki kedvesen fogadott. Hálás vagyok a VT Metal pénzügyi csapatának, különösen Krisztinek, hogy nemcsak befogadtak, hanem segítettek mindenben. Számomra ez egy igazán pozitív kezdet.