Mayer Erika

Vállalatigazgató

Életrajz

A Szent István Egyetemen végzett gazdasági mérnökként, folyamatszervező oklevéllel és energetikusi végzettséggel rendelkezik, mérlegképes könyvelő, árszakértő. Pályafutását 1978-ban kezdte a Videotonnál. Első munkahelye a Videoton Rádiógyárban volt. 1994. óta dolgozik az Ipari Park Vállalat munkatársaként, gazdasági vezető, majd általános igazgatóhelyettes, 2014-től vállalatigazgató pozíciót tölt be. Mellette 2007-től a VT Egészségcentrum Kft. és 2015-től a VT-BRG Kft. ügyvezetője.
Az Ipari Park Vállalat összetett tevékenységi körrel rendelkezik, ezen belül legfontosabb feladatának tartja a VIDEOTON Ipari Parkokban az – infrastruktúra rendszerek fenntartható fejlődése mellett – az energia szolgáltatás területén az ellátás biztonságát, folyamatosságát. A villamosenergia, gáz beszerzésén, továbbadásán felül biztosítja a hatékony központi hőellátás feltételeit, sűrített levegő termelést és elosztást, víz és csatorna szolgáltatást. Tevékenységi körébe tartozik a telefon- és adatátviteli hálózatok üzemeltetése, egészségügy, építőipari szakipari munkák, parkfenntartás, vagyonvédelem.
Munkatársaival elkötelezett a környezetkímélő megoldások mellett. Célja, a mintegy 300 vevője számára a versenyképesség megőrzéséhez szükséges szolgáltatások költséghatékony biztosítása.