Belvárosi irodát nyit közösen a Pannonjob Kft és a PannonDiák Iskolaszövetkezet

Székesfehérvár, 2014.07.17.A PannonDiák iskolaszövetkezet a Pannonjob Kft-vel közösen megnyitotta új irodáját Székesfehérvár belvárosában. A gyalogosan is könnyen megközelíthető iroda a Budai úton, hétfőtől péntekig várja az álláskereső diákokat, felnőtteket egyaránt, ahol számos álláslehetőségből válogathatnak, legyen szó szezonális munkáról, gyakornoki programról, valamint a megyében jelenlévő kis- és nagyvállalatok álláskínálatáról.

Az emberi erőforrások tervezése és folyamatos menedzselése fontos része minden vállalat stratégiájának, ennek hatékonyságát támogatja a Pannonjob Kft. és a PannonDiák Iskolaszövetkezet együttműködése.

A PannonDiák Iskolaszövetkezet 2012-ben alakult, majd a Pannonjob Kft-vel szoros stratégiai megállapodást kötve megnyitotta irodáját Székesfehérváron, Budapesten, Győrben, Veszprémben és Miskolcon. Most pedig újabb székesfehérvári irodával, a központban várja az ügyfeleit. A szövetkezet által nyújtott magas szintű szolgáltatásra a Pannonjob Kft. közel 20 éves szakmai múltja, kiterjedt irodahálózata, professzionális szintű munkaügyi, bérszámfejtési, toborzás-kiválasztási tapasztalata, valamint elkötelezett és tapasztalt vezetői és tanácsadói jelentik a garanciát ügyfeleik számára. A Pannonjob jelenleg a legnagyobb hazai tulajdonban lévő, komplex humán tanácsadási szolgáltatást biztosító cég Magyarországon.

A felnőtt foglalkoztatás mellett egyre népszerűbb a diákfoglalkoztatás, melynek előnye, a gyors és rugalmas munkaerő-pótlás, az előre tervezhető létszám, mindez költséghatékonyan. Az új irodában készséggel állnak rendelkezésre tanácsadóink, segítségükkel a dolgozni vágyók könnyen megtalálják saját elképzelésüket.

www.pannondiak.hu
www.pannonjob.hu