news fej hun

A VIDEOTON negyedszer is Business SuperBrands díjazott lett!

superbrands logoA Videoton sorozatban egymás után idén negyedszer is elnyerte a Business SuperBrands rangos elismerését, melyet a magyar üzleti szektor márkái közül a legkiválóbbaknak osztanak ki. A 14 tagú, független szakemberekből álló bizottság negyedszer is érdemesnek találta a Videotont a Business SuperBrands védjegy viselésére. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett.

Magyarországon nyolcadik alkalommal ült össze a Business SuperBrands bizottsága, amely a Bisnode Rating kockázatossági mutatószáma, illetve éves árbevételi adatok alapján vizsgált meg az üzleti szektorban (B2B) tevékenykedő cégek közül közel 4000 vállalatot. Ez alapján, valamint az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által tett ajánlások figyelembevételével választotta ki az idei év legkiválóbb üzleti márkáit.

„Nagy megtiszteltetés a cég számára, hogy immár negyedszer is elnyertük ezt a neves szakmai elismerést, hiszen ez megerősít minket abban, hogy a több mint 75 éves múlttal rendelkező VIDEOTON HOLDING ZRt. stratégiája megfelelőnek bizonyult. Ez a díj egyértelmű és pozitív visszajelzést ad a vállalatnak, s egyúttal tanúsítja eddigi sikerességét és eredményességét A cég üzleti stratégiájának, technológiai beruházásainak köszönhetően évről évre magasabb árbevételt valósít meg, Így a 2014-ben realizált közel 135 milliárd forintos árbevétel az eddigi legmagasabb fennállása óta." - nyilatkozott Horváth Csaba értékesítési és marketing igazgató.