news fej hun

Rekord létszám a 4. VIDEOTON Családi- és Sportnapon!

Immár 4. alkalommal gyűltek össze a sukorói VVSI pályán a VIDEOTON Vállalatcsoport dolgozói családjukkal, hogy együtt töltsenek el egy igazi sportos családi napot. Az esemény népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy évről évre egyre nagyobb létszámban jönnek el a Videotonos családok.

Programban nem volt hiány idén sem, hiszen a Videotonos versenyek mellett (futás, tollas, kötélhúzás, bicikli), akinek volt kedve falat mászhatott, vagy rekesz tornyot építhetett, ugrálhatott az óriás légvárban, focizhatott vagy Videotonos érmet kereshetett.  Legkeresettebb a tollas program volt, de ha épp nem jutott hely vagy ütő, akkor az íjászat, a kosárra dobás várta a szórakozni vágyókat, vagy a Goldberg gép működését vizsgálhatták meg az érdeklődök.  Ismét nagy sikernek örvendett a családi akadályverseny, aminek keretében öt különböző helyszínen kellett ügyességi feladatokat megoldaniuk gyermekeknek és szülőknek egyaránt. Ebben az évben a bográcsfőzés is rekordot döntött, mivel félszáz bográcsban rotyogott a finom ebéd. A sok jóízű étel közül végül a VT-ASYST Kft. főztjét ítélte a legízletesebbnek a zsűri. Az eddig megszokott népszerű programok mellett új családi versenyekkel is bővült az esemény. Idén a "Lejobb kosaras család” vagy a „Legkreatívabb család” címért küzdhettek meg a családok. Az Alba Szűrőközpont segítségével sokan megmérhették a vércukorszintjüket, vérnyomásukat, illetve életmód tanácsadásban is részesülhettek.

A nap legnagyobb látványossága a Sárkányhajó verseny volt, melyre a csapatok már hetekkel a megmérettetés előtt lelkesen készülhettek. A vándorkupáért idén 13 csapat szállt csatába, amit ismét a Videoton EAS Kft. csapata vihetett haza. 

Az idén a 2900 résztvevőt meghaladó rekordlétszám egyértelműen bizonyítja, hogy az immáron hagyománnyá vált Videoton Családi- és Sportnap népszerűsége töretlen a munkavállalók körében.